Roxana Gibescu
Cursuri predate: PICTURA,DESEN

Roxana Gibescu a inceput sa deseneze si sa picteze febril inca de la varsta de 3 ani. De aceea inca de mica parintii au indrumat-o spre Scoala de muzicńÉ si arte plastice nr. 3 din Bucuresti, ca apoi sa urmeze Liceul de Arte Plastice 'Nicolae Tonitza'.

Viziunea ei artistica s-a conturat odata cu admiterea la departamentul de Grafica din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, la sectia cunoscutului grafician Mircia Dumitrescu. In timpul facultatii a participat la numeroase tabere de creatie si expozitii nationale si internationale de grup atat cu desene, gravuri, cat si cu ilustratii de carte si peisaje.

La Master, a obtinut o bursa de studii la Academia de Arte Frumoase din Poznan, Polonia, unde a facut cunostinta cu designul grafic, mai precis cu programele Adobe si cu reclama, invitatia si afisul publicitar. A absolvit Masterul cu nota 10 (zece).

In perioada 2010-2012 a fost coordonator de proiecte si grafician la Institutul Cultural Roman din Londra, unde a lucrat cu numeroase institutii britanice de arta de prestigiu, printre care preferatele ei au fost British Museum si Victoria&Albert Museum. Din noiembrie 2012 s-a intors in Romania pentru a urma o cariera in mediile creative, mai precis in design si curatoriere expozitii de arta.


  GALERIE FOTO
  De ce ne place BREVIS?

NOUTĂŢI
10/05/2014
Tabara de jazz
Daca ai intre 14 si 18 ani si canti la un instrument sau ai o voce buna vino cu noi in Tabara de jazz de la Rucar-Bran. Pentru detalii ne puteti contacta pe office@brevis.ro sau la 0723 172 093.

27/12/2013
Noul an vine cu noi promotii!
In ianuarie si februarie poti beneficia de oferte speciale la cursurile Brevis Music Art de pana la 50% reducere!

07/12/2013
Atelierul lui Mos Craciun
Te invitam alaturi de noi la Atelierul de creatie Brevis, unde copiii impreuna cu parintii lor vor confectiona ornamente pentru bradul de Craciun, Vino si tu in zille de 18 si 19 decembrie sa participi impreuna cu prietenii tai!

Arhivă noutăţiPARTENERI
www.artnetwork.ro
www.micii-poznasi.ro

vizitatori


BREVIS © 2012 - 2014 Toate drepturile rezervate.